Senaste nytt

© Peter Sjödin

22 Nov, 2017

Kl 22:00

Den 18-20 augusti genomförde Älvräddarnas samorganisation sitt årsmöte.

Detta gjorde vi på Vidinge gård i småländska Älghult och som vanligt var det en bra tillställning med folk från hela Sverige.

Under årsmötet genomförde vi en del förändringar i ÄlvS främst då vi från och med i år, likt många andra organisationer, har en generalsekreterare som kommer att vara ansiktet utåt. Generalskreteraren är den tidigare ordföranden Christer Borg som, vilket vi alla känner till, inte direkt är någon duvunge i dessa sammanhang. 

En del förändringar gjordes även i styrelsen där undertecknad tar över ordförandeposten, Sven Björk vice ordförande och Gina Diephuis tar över som kassör. Lars Lövgren som under många år har innehaft rollen som kassör och genomfört detta värv med bravur lämnar oss inte och vi är glada över att han fortsätter som ledamot i styrelsen. Hela listan över styrelsen finns att läsa under kontakt.

 

Vi vill också tacka Eva-Lena och Johan som stod för värdskapet på Vidinge gård och rent personligt så måste jag säga att det var ett fantastiskt trevligt ställe som dessutom serverade suverän mat. Några av våra medlemmar tog en tur i naturen runt Vidinge gård och plockade svamp. Denna tillreddes sedan utav värdarna och severades till maten. Detta var mycket lyckat, även om jag inte äter svamp själv så förstod jag det på de många positiva kommentarerna. Utflykten som genomfördes var jag tyvärr inte med på men jag skall se om jag kan få tag i någon som kan skriva några rader om den också.

Sist men inte minst vill jag rikta ett stort tack till alla som var med på årsmötet, det är alltid lika trevligt att träffas och prata om både det ena och det andra.

Väl mött nästa gång
Per Persson Eckerström, ordförande

(En del av er undrar säkert vad bilden har med årsmötet att göra. Svaret är: Egentligen ingenting, bilden är ifrån Sognstupet i Idre och vi kan ju hävda att vi lagt dit den för att vår nya kassör bor i Idre. Så gör vi, det är för att Gina bor i Idre)